Supatron

Supatron is een klassieke gokkast die eind jaren 90 veel populariteit genoot. Tegenwoordig kun je deze gokkast ook online bespelen! De online variant van de Supatron gokkast lijkt exact op zijn fysieke tegenhanger; de visuals, geluiden en gameplay zijn allemaal hetzelfde. Het enige verschil is dat je het spel gewoon via je computer kunt spelen!

Hoe speel je Supatron?

Net als veel andere gokkasten heeft Supatron een basisspel en een bovenspel. Het basisspel wordt gespeeld op drie reels en kost je één credit per draai. Wanneer je credits wint kun je deze in je Supameter of de creditmeter plaatsen. Ben je toe aan het bovenspel? Dit wordt gespeeld op vier reels en je kunt inzetten met vier, acht of zestien credits. Bij een inzet van vier credits gaan alleen de eerste drie reels draaien, vanaf acht credits draaien ze allemaal. En als je zestien credits inzet, dan wordt ook het maximale aantal wincombinaties geactiveerd. Met andere woorden: hoe hoger je inzet, hoe groter je winkans!

Hoe zit het met de extra features?

Behalve een basisspel en een bovenspel heeft Supatron een extra kop of munt spel waarmee je het aantal gewonnen credits kunt verdubbelen. Dit spelletje kun je activeren door op de Head/Tail knop te drukken. Je moet dan raden welke kant van de munt boven komt. Heb je het goed, dan worden je credits verdubbeld. Bij een foute gok verlies je echter je credits en keer je automatisch terug naar het basisspel.

Tot slot is er nog een mysterie prijs. Hoe je die kunt winnen? Dat moet je zelf maar ontdekken!