Random Runner

Random Runner is een bekende fruitmachine uit 1988. Een echte klassieker dus! En de online variant is een perfecte replica; deze online gokkast komt in alle opzichten overeen met de fysieke gokkast, tot aan de graphics en geluidseffecten aan toe. Degenen die vroeger op deze gokkast gespeeld hebben zullen de nostalgische waarde zeker kunnen waarderen.

Random Runner Gameplay

Random Runner heeft 5 reels en 15 winlijnen. Zodra je het spel opstart wordt er gevraagd hoeveel munten je wilt inzetten en op hoeveel winlijnen je wil wedden. Zodra je op de Start knop drukt gaan de reels draaien. Er zijn 9 symbolen in het spel, welke verdeeld zijn in twee groepen. De eerste groep bestaat uit sinaasappels, pruimen, peren en bellen. De symbolen uit de tweede groep zijn meer waard; dit zijn de aardbeien, druiven, watermeloenen en de rode zevens. Tot slot is er nog het symbool van de grote blauwe sterren – deze kunnen de jackpot triggeren! Het is de bedoeling dat je drie dezelfde symbolen op een actieve winlijn krijgt. De symbolen gelden altijd van links naar rechts. 

Als je iets wint, heb je de keuze om je winst vast te zetten of door te spelen met de Gamble feature. Kies je voor het laatste, dan heb je een 50/50 kans om je net gewonnen credits te verdubbelen. Maar het kan ook zijn dat je je credits verliest!

Ja, ik wil Random Runner spelen!

Er zijn veel websites die online Random Runner aanbieden, maar die zijn niet allemaal even veilig. Wil je verzekerd zijn van een betrouwbare website, dan raden we je aan om een van de aanbieders uit onze selectie te kiezen. Op die manier weet je zeker dat het goed zit!