Oldtimer

Oldtimer is een fruitmachine met 3 reels en 5 winlijnen. Het is een klassieke gokkast met de bekende fruitsymbolen die – wanneer ze in de juiste combinaties op de reels verschijnen – mooie prijzen kunnen opleveren!

Hoe ziet de Oldtimer gokkast eruit?

Oldtimer is ontwikkeld voor spelers die de voorkeur geven aan eenvoudige gokkasten met een klassiek uiterlijk en een vanzelfsprekende gameplay. Het spel heeft geen Wild of Scatter symbolen; je hebt een basisspel, een bovenspel en een mini-spel. De online variant is in alle opzichten gelijk aan de fysieke Oldtimer gokkast in het casino, tot aan de knoppen aan toe: dat zijn de knoppen voor Max Bet, Bet, Spin en Collect. De symbolen op de Oldtimer gokkast zijn de typische klassiekers: kleurrijke citroenen, bellen, druiven, sinaasappels, kersen en watermeloenen. Er is ook een gouden dollar symbool. In het mini-spel kom je kroontjes, peren en triple sevens tegen. 

Hoe speel je het Oldtimer spel?

Je begint altijd met het basisspel, dat bestaat uit drie reels. Hier kun je 20 credits winnen voor drie sinaasappels of citroenen, 60 credits voor drie druiventrossen, 80 credits voor een trio watermeloenen of 100 credits voor drie bellen. Let op, deze winsten gelden alleen als je maximaal inzet, namelijk met 10 credits per draai; als je slechts één credit inzet, zijn de winsten die met de symbolen geassocieerd zijn gehalveerd. Zodra je een bepaald aantal credits hebt gewonnen, kun je verder spelen met het bovenspel. Hier maak je kans op grotere prijzen! Zo kun je 100 credits winnen voor een combinatie van triple sevens en nog meer voor combinaties van rode en gouden kroontjes.