Jolly Joker

Wie wel eens een gokje waagt op online gokkasten, zal ongetwijfeld de Jolly Joker fruitmachine zijn tegenkomen. Hieronder leggen we kort de gameplay van dit populaire spel uit!

Het basisspel

Het basisspel van Jolly Joker wordt gespeeld met drie reels en één winlijn. Je kunt al vanaf één credit draaien. Op de reels vind je allerlei symbolen, zoals druiven, watermeloenen, bellen, pruimen, citroenen, kersen, sinaasappels, sterren en rode zevens. Van alle symbolen op de Jolly Joker gokkast is de Joker de meest waardevolle. Er is ook een kop of munt spel aan het basisspel gekoppeld; hiermee kun je proberen het gewonnen aantal credits te verdubbelen. De credits die je wint in het basisspel, worden opgespaard in je bank. En daar wordt het interessant! Want hoe meer credits je hebt opgespaard, hoe meer geld je kunt winnen in het bovenspel. 

Het bovenspel

Je speelt het bovenspel met 4 tot 20 credits per draai. Al vanaf 4 credits worden alle winlijnen geactiveerd. Hoe meer credits je inzet, hoe hoger de prijzen. Weet je nog dat de Joker het meest waardevolle symbool op deze gokkast is? Het is namelijk de ‘Wild’ van het spel. Wanneer dit symbool opduikt win je een mystery prijs van maximaal 200 credits, zelfs als hij niet op een actieve winlijn staat. Het bovenspel heeft maximale een jackpot van 1.000 credits.

Ja, ik wil Jolly Joker online spelen!

Lijkt het je leuk om de Jolly Joker gokkast eens uit te proberen? Daarvoor hoef je echt niet naar het casino. Kies uit een van de door ons geselecteerde aanbieders, registreer je op de website en speel Jolly Joker online, waar en wanneer je maar wilt!